Vauva- ja perheuinti

Vauvauinnin ydintavoite on luoda pienokaiselle iloinen suhde veteen ja totuttaa hänet sen ihmeelliseen maailmaan. Molemmat vanhemmat ovat tervetulleita mukaan seikkailuun! Kurssit ovat joustavasti saatavilla, ja niiden ajankohdat voi tarkistaa kätevästi varaamalla kalenterista. Vauvauinnissa opetellaan lapsen hengenpitokykyä, mikä auttaa häntä myöhemmin oppimaan varsinaisen uimataidon. Lisäksi tämä on mahtava tapa viettää aikaa yhdessä pienen uimarin kanssa, ja se voi alkaa jo kolmen kuukauden iässä.

Osallistuminen

Mukaan pääsee, kun vauvalla on ikää 3 kuukautta ja painoa 5 kiloa

Vanhemmat

Vauvauinnissa pärjää yksin lapsen kanssa, mutta kurssille pääsevät mukaan molemmat vanhemmat.

vauvauinti meillä

Ennen vauvauinnin alkua Marixir järjestää vauvauinti-infon. 

 

Ikaalinen SpaTo

Scandic AulankoMa,ke, La

Nokia EdenTi

 Rauhalahti

Perheuinti

Perheuinnissa mukaan pääsee kaksi lasta ja vanhemmat. Perheuinnissa voi olla mukana esimerkiksi perheen vauva sekä vanhempi lapsi. Harjoitteita annetaan jokaisen lapsen osaamistason mukaisesti.
Isommat lapset tekevät uimakouluun liittyviä harjoiteitta. Vauva- tai tenava-ikäinen lapsi saa juuri hänen kehitystasoonsa sopivat harjoitteet. Perheuinti on koko perheen yhteinen harrastus.

Ikaalinen SpaTo

Scandic AulankoMa,ke, La

Nokia EdenTi

 RauhalahtiKe

kurssit kylpylöissä

Kylpylöissä järjestettävät kurssimme tarjoavat ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa voit nauttia lämpimästä vedestä täysin turvallisessa ympäristössä. Tutustu ihaniin kursseihimme, joissa yhdistyvät hauskuus, turvallisuus ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. 

Liity mukaan Marixirin vesiseikkailuun ja anna uinnin ilon virrata!

Uintipaikat

yksilöllinen opetus

Tervetuloa uimakouluumme, missä pienet ryhmäkoot luovat parhaimmat olosuhteet yksilölliselle oppimiselle! 

Lasten uimakoulumme keskittyy tarjoamaan innostavan ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen lapsi saa tarvitsemansa henkilökohtaisen huomion ja ohjauksen. Pienet ryhmät mahdollistavat opettajillemme syvällisen keskittymisen jokaiseen oppilaaseen, varmistaen että jokainen lapsi etenee omassa tahdissaan ja saavuttaa uimataidot itseluottamuksen kera. Liity mukaan seikkailuun veden maailmassa ja anna lapsesi oppia uimaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Lue lisää

Miksi juuri meidän kurssimme?

Kurssit kylpylän lämpimissä vesissä

Yksilöllinen opetusmuoto pienissä ryhmissä

 

Vuosien kokemus alalla